Recept

Telecí játra Napolitaine

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 57881

Ingredience

100 ml Hovězí vývar základní
600 g Játra telecí
120 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový sterilovaný
80 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
400 g Špagety, Makarony vařené

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 672 kcal
Kilojoule 2 813kJ
10% Sacharidy 37 g
50% Tuky 38 g
41% Sodík 829 mg
78% Bílkoviny 44 g

Telecí játra Napolitaine postup přípravy receptu:

1

Omytá a očištěná játra nakrájíme na 1 cm plátky, na okraji je mělce nařízneme, lehce naklepeme, opepříme, na 80 g másla po každé straně 3 minuty opečeme, osolíme a vyndáme. Do šťávy přilijeme vývar, přidáme 20 g másla a rajčatový protlak a krátce povaříme.

2

Uvařené těstoviny promícháme se šťávou, rozdělíme na talíře, posypeme strouhaným sýrem, navrch položíme opečená játra a přelijeme zbytkem rozpuštěného másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept