Jednoduchý recept

Polévka Lux z rajčat

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 5806

Ingredience

1 hrst Bazalka
400 ml Olej stolní
15 dkg Paštika játrová
15 dkg Prosciutto sušené
500 g Rajčata
1 špetka Sůl
400 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

60% Kalorie 1,190 kcal
Kilojoule 4 979kJ
5% Sacharidy 18 g
162% Tuky 121 g
40% Sodík 797 mg
17% Bílkoviny 10 g

Polévka Lux z rajčat postup přípravy receptu:

1

V horké vodě spaříme rajčata, oloupeme a vykrájíme z nich masitou část bez slupek a bez jadérek.

2

Opečeme je na trošce oleje, přidáme sůl a hrst bazalky.

3

Zalijeme trochou zeleninového vývaru a rozmixujeme.

4

Polévka musí být hustá.

5

Do talíře dáme nakrájenou sušenou šunku, zalijeme teplou polévkou a nakone dáme nakrájenou paštiku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept