Recept

Špízy z vepřového plecka v teriyaki omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 36 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 21 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 58655

Ingredience

700 g Vepřová plec
Na omáčku
2 polévková lžíce Cukr třtinový
150 g Med včelí
80 ml Omáčka kecap manis
250 ml Voda pitná
2 polévková lžíce Zázvor celý
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 612 kcal
Kilojoule 2 560kJ
12% Sacharidy 44 g
47% Tuky 35 g
10% Sodík 191 mg
53% Bílkoviny 30 g

Špízy z vepřového plecka v teriyaki omáčce postup přípravy receptu:

1

Očištěné plecko nakrájíme na kostky, přelijeme omáčkou a pod fólií necháme přes noc marinovat.

2

Marinované maso napichujeme na jehly a vložíme na plech s pečícím papírem. Špízy pod grilem předehřátým na střední teplotu grilujeme asi 15 minut. Během grilování špízy otáčíme a potíráme zbylou marinádou.

3

Na omáčku smícháme v rendlíku všechny suroviny a na mírném plameni za stálého míchání vaříme asi 6 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept