Jednoduchý recept

Hovězí plátky s červenou řepou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 58828

Ingredience

600 g Hovězí maso přední
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
50 ml Olej olivový extra panenský
0,5 kávová lžička Oregano
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
2 špetka Zázvor
400 g Červená řepa sterilovaná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 393 kcal
Kilojoule 1 645kJ
6% Sacharidy 23 g
31% Tuky 23 g
16% Sodík 320 mg
41% Bílkoviny 23 g

Hovězí plátky s červenou řepou postup přípravy receptu:

1

Omyté, na plátky rozkrájené maso posypeme zázvorem, pepřem a solí. Jemně obalíme ve hladké mouce a zprudka po obou stranách opečeme v pánvi na rozpáleném másle.

2

Opečené plátky poklademe na jednotlivé talíře. Vedle naaranžujeme na kolečka pokrájenou červenou řepu. Pokapeme olejem, posypeme oreganem a připravené jídlo podáváme.

Poznámka

Jídlo podáváme teplé s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept