Obalovaný sýr - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Obalovaný sýr
Obalovaný sýr
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | WeNdY96 |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (73%) |
ID receptu: | 59752 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
3 ks | Camembert |
1 hrst | Mouka pšeničná hladká |
5 polévková lžíce | Olej rostlinný |
1 hrst | Strouhanka |
1 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 226,2mg |
---|---|
Cholesterol | 122,7mg |
Draslík | 38,9mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 141,2mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 1,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej rostlinný, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Camembert, Mouka pšeničná hladká mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Strouhanka nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Obalovaný sýr postup přípravy receptu:
1 | Připravíme si sýr a rozdělíme jej na čtvrtky. |
2 | Obalíme je v klasickém trojobalu. Poté připravený sýr osmažíme na oleji, smažíme dokud sýr nebude zlatavý. |
3 | Ještě teplé podáváme. |
Poznámka
Pokud je sýr moc mastný necháme odkapat na kapesníku či utěrce.
Sýr na smažení rozkrojím vodorovně na poloviny. Smažím ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje.