Recept

Brambory vařené s vepřovým masem

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 6021

Ingredience

1 kg Brambory
1 ks Cibule
0,5 ks Kapusta hlávková
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
50 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 249 kcal
Kilojoule 1 040kJ
13% Sacharidy 46 g
5% Tuky 3 g
4% Sodík 86 mg
23% Bílkoviny 13 g

Brambory vařené s vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na menší kostky, zalijeme osolenou vodou, přidáme cibuli nakrájenou na plátky a vaříme, až maso změkne.

2

Potom přidáme brambory nakrájené na kostky a v polévce s masem je uvaříme. Dolijeme vodu, aby se vařily potopené. Přidáme kapustu nakrájenou na kousky.

3

Podáváme na hlubokém talíři s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept