Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 60247

Ingredience

2 ks Cibule
600 g Jehněčí maso
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
300 g Rýže
1 polévková lžíce Sůl
750 ml Vývar jehněčí
6 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Olej rostlinný

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 500 kcal
Kilojoule 2 093kJ
4% Sacharidy 15 g
38% Tuky 28 g
5% Sodík 96 mg
53% Bílkoviny 30 g

Jehněčí pilaf II postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kousky a spolu s kolečky cibule a česnekem nakrájeným na plátky opečeme na oleji.

2

Osolíme, okořeníme, mírně podlijeme vývarem a dusíme do poloměkka.

3

Nakonec přidáme protlak, přisypeme rýži a zalijeme zbytkem vývaru.

4

Dusíme, až je rýže měkká.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept