Recept

Bramborový salát s červeným vínem

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6026

Ingredience

750 g Brambory vařené
1 špetka Cukr krupice
1 kávová lžička Hořčice
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
4 polévková lžíce Olej stolní
1 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
125 ml Voda pitná
4 polévková lžíce Víno červené
100 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 242 kcal
Kilojoule 1 013kJ
11% Sacharidy 41 g
9% Tuky 7 g
32% Sodík 649 mg
7% Bílkoviny 4 g

Bramborový salát s červeným vínem postup přípravy receptu:

1

Vařené brambory oloupeme a nakrájíme na kostky.

2

Přidáme na kostky nakrájenou papriku, na kousky pokrájené zelí a vše zalijeme marinádou z vody, octa, vína, cukru, soli, oleje a hořčice. Marinádu dobře protřepeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept