Ragú z lišek s petrželí - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Ragú z lišek s petrželí
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 2 minut |
Doba vaření: | 13 minut |
Autor: | 0sonizna |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (98%) |
ID receptu: | 60529 |
Kategorie: | Přílohy |
Ingredience
400 g | Lišky čerstvé |
1 polévková lžíce | Olej rostlinný |
5 g | Pepř černý mletý |
4 polévková lžíce | Petržel - nať |
5 g | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 32,6mg |
Vláknina | 336,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 7,4mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej rostlinný mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Lišky čerstvé, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Pepř černý mletý, Sůl nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Ragú z lišek s petrželí postup přípravy receptu:
1 | Lišky podle potřeby překrájíme a podusíme na troše oleje. |
2 | Poté je osolíme a opepříme podle chuti a zamícháme nasekanou petrželku. |
Poznámka
Lišky můžeme nahradit směsí lesních hříbků nebo i žampiony. Hodí se jako příloha k masu.