Jednoduchý recept

Hovězí na divoko

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 220 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 6076

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Cibule
1 kávová lžička Citronová šťáva
1 polévková lžíce Cukr krupice
1 kg Hovězí maso zadní
2 polévková lžíce Hořčice
1 polévková lžíce Kečup
1 kávová lžička Koření Zvěřina
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
250 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
200 ml Víno červené
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 435 kcal
Kilojoule 1 818kJ
4% Sacharidy 13 g
25% Tuky 19 g
13% Sodík 261 mg
81% Bílkoviny 46 g

Hovězí na divoko postup přípravy receptu:

1

Na kostky nakrájíme maso, přidáme cibuli, koření a přes noc necháme odležet.

2

Zalijeme vínem a 2,5 hodiny dusíme a mírně podléváme.

3

Mouku rozkvedláme ve smetaně, vlijeme k masu a hodinu dusíme. Ochutíme citronovou šťávou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept