Jednoduchý recept

Telecí karbanátky s hříbky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6088

Ingredience

60 g Hříbky čerstvé
1 ks Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Petržel - nať
1 ks Sůl
600 g Telecí plec
1 ks Tuk
1 ks Vejce slepičí
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

70% Kalorie 1,388 kcal
Kilojoule 5 809kJ
53% Sacharidy 191 g
52% Tuky 39 g
4855% Sodík 97 g
109% Bílkoviny 61 g

Telecí karbanátky s hříbky postup přípravy receptu:

1

Očištěné a na drobno pokrájené hříbky podusíme na másle, přidáme jemně nasekanou petrželovou nať.

2

Maso omyjeme, očistíme, nakrájíme na kostky a umeleme. Po masu umeleme vymačkanou žemli.

3

K mletému masu přidáme podušené houby, rozšlehaná vejce, osolíme a řádně rozmícháme.

4

Na prkénku posypaném moukou vytvoříme placičky zhruba na prst vysoké, které pozvolna opečeme na tuku.

5

Jako přílohy podáváme brambory, saláty nebo dušenou zeleninu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept