Jednoduchý recept

Telecí karbanátky I

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6091

Ingredience

1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Muškátový květ
1,5 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Petržel - nať
1 ks Sůl
750 g Telecí plec

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 206kJ
1% Sacharidy 3 g
18% Tuky 13 g
4854% Sodík 97 g
67% Bílkoviny 38 g

Telecí karbanátky I postup přípravy receptu:

1

Maso opláchneme, očistíme, nakrájíme na menší kostky, umeleme. Namleté maso osolíme, okořeníme, vmícháme mouku a směs velmi dobře propracujeme, aby se nám spojila.

2

Prkénko posypeme hladkou moukou a ze směsi na něm tvoříme placičky, které opečeme na másle na každé straně 3 minuty.

3

Hotové placičky pokládáme na mísu. Tuk od opékání zalijeme trochou vývaru, povaříme a šťávou přelijeme karbanátky.

4

Jako přílohu podáváme bramborovou kaši či saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept