Jednoduchý recept

Zelný štrúdl s uzeným masem

  • Slovensko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Zelný štrúdl s uzeným masem 5 1
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 70 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 6198

Ingredience

2 ks Cibule
500 g Mouka polohrubá
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
200 g Vepřová uzená plec
4 polévková lžíce Voda pitná
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 615 kcal
Kilojoule 2 574kJ
29% Sacharidy 104 g
16% Tuky 12 g
28% Sodík 552 mg
50% Bílkoviny 28 g

Zelný štrúdl s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Na kousky nakrájíme kysané zelí a podusíme.

2

Vypracujeme tuhé těsto z mouky, vajec, vody a soli, vyválíme ho na tenkou placku.

3

Naskládáme na ni zelí, nakrájené maso a cibuli.

4

Placku stočíme do rolády a nakrájíme na kousky 10 cm.

5

Položíme do vymazaného pekáče, podlijeme vodou, zakryjeme a dáme péct.

6

Před koncem pečení závin odkryjeme, aby zrůžověl.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept