Jednoduchý recept

Křídla z rejnoka s bílou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 62614

Ingredience

3 ks Bobkový list
30 g Kapary sterilované
2 polévková lžíce Ocet vinný s estragonem
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rejnok křídla
1 špetka Sůl
100 g Tvaroh měkký bez tuku
750 ml Voda pitná
1 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 67 kcal
Kilojoule 282kJ
4% Sacharidy 16 g
0% Tuky 0 g
29% Sodík 586 mg
5% Bílkoviny 3 g

Křídla z rejnoka s bílou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Křídla z rejnoka pošírujeme těsně pod bodem varu ve vodě se lžící octa a bobkovým listem 8-10 minut.

2

V pánvi zvolna osmahneme nasekanou šalotku s trochou vinného octa, solí a pepřem. Když začně šalotka zlátnout, stáhneme plamen a přidáme kapary a tvaroh. Omáčku mícháme a příliš ji nezahříváme.

3

Křídla rajenoka zbavená kůže podáváme přelitá omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept