Jednoduchý recept

Treska s parmezánovou strouhankou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 62984

Ingredience

2 plátek Chléb toastový
1 ks Jogurt bílý
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
20 g Sýr Parmezán
7 g Sůl
300 g Treska filety

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 268 kcal
Kilojoule 1 123kJ
7% Sacharidy 25 g
19% Tuky 14 g
89% Sodík 2 g
19% Bílkoviny 11 g

Treska s parmezánovou strouhankou postup přípravy receptu:

1

Dva filety tresky omyjeme, osolíme a dáme do pekáčku vymazaného máslem.

2

Vyklopíme na ně bílý jogurt a posypeme je směsí z nastrouhaného parmazánu a strouhaných plátků chleba.

3

Pečeme na 180 °C asi 25 minut.

Poznámka

Podáváme s brambory nebo s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept