Jednoduchý recept

Nejlepší čína z vepřového masa

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 64137

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 kávová lžička Kari koření
1 kávová lžička Koření Čína
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 kg Vepřová kýta
800 ml Voda pitná
350 g Zeleninová směs čínská - mražená
Na zahuštění
1 polévková lžíce Solamyl
80 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 398 kcal
Kilojoule 1 667kJ
1% Sacharidy 4 g
36% Tuky 27 g
11% Sodík 227 mg
58% Bílkoviny 33 g

Nejlepší čína z vepřového masa postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

2

Cibuli zpěníme na rozpáleném oleji, přidáme maso a restujeme. Poté přidáme koření, sůl a zarestujeme. Podlijeme vodou a dusíme, až je maso téměř měkké. Mraženou zeleninu propláchneme studenou vodou, necháme okapat a přidáme k masu. Dusíme, dokud maso nezměkne. Na závěr ve vodě rozmícháme solamyl, vlijeme ke směsi a 2 – 3 minuty provaříme za stálého míchání.

Poznámka

Čínu podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept