Huspenina z pečeného masa - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Huspenina z pečeného masa
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 64730 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
2 ks | Okurky nakládané |
2 ks | Rajčata |
2 ks | Vejce slepičí |
500 g | Vepřové maso pečené |
500 ml | Vývar z vepřových nožiček |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 260,2mg |
Draslík | 172,8mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 799,1mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 6,8mg |
Vitamín E | 0,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Okurky nakládané, Rajčata, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Vepřové maso pečené mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Vývar z vepřových nožiček nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Huspenina z pečeného masa postup přípravy receptu:
1 | Pečené libové maso nadrobno nakrájíme. |
2 | Vhodné formičky na huspeninu vypláchneme studenou vodou a rozdělíme do nich nakrájené maso. Ozdobíme natvrdo vařenými vejci nakrájenými na plátky, omytými, na plátky nakrájenými rajčaty a nakrájenými okurkami. Zalijeme huspeninovým vývarem a formičky necháme několik hodin v chladu do ztuhnutí vývaru. |
3 | Před podáváním huspeninu opatrně vyklopíme z formiček. |
Poznámka
Můžeme použít i vývar se želatinou.