Jednoduchý recept

Dušená hovězí pečeně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6519

Ingredience

500 g Hovězí plec
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
60 g Tuk
500 ml Voda pitná
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 406 kcal
Kilojoule 1 698kJ
0% Sacharidy 1 g
38% Tuky 29 g
15% Sodík 297 mg
59% Bílkoviny 33 g

Dušená hovězí pečeně postup přípravy receptu:

1

Do masa vetřeme sůl a na tuku osmahneme ze všech stran.

2

Pak pokapeme máslem, posypeme zázvorem, podlijeme vodou a přikryté dusíme v troubě doměkka.

3

Občas podlijeme horkou vodou.

4

Měkké maso přeložíme do mísy, šťávu zahustíme moukou a povaříme. Do šťávy vložíme maso pokrájené na plátky a znovu prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept