Máslový krém pod marcipán - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Máslový krém pod marcipán
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 65381 |
Kategorie: | Krémy |
Ingredience
80 g | Cukr moučkový |
250 g | Máslo čerstvé |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 16g |
---|---|
Cholesterol | 60,0mg |
Draslík | 0,3mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 55,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr moučkový mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Máslový krém pod marcipán postup přípravy receptu:
1 | Čerstvé máslo necháme při pokojové teplotě změknout. Šlehačem vyšleháme a přisypeme moučkový cukr. Nesmíme šlehat dlouho, krém by se mohl srazit. |
Poznámka
Na přípravu krému musíme použít máslo s obsahem tuku min. 80%, v žádném případě nepoužíváme náhražky másla! Množství cukru upúravíme podle chuti. můžeme použít 50-100g.