Jednoduchý recept

Hroznová bruschetta

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 65423

Ingredience

1 ks Bageta
200 g Hroznové víno
2 polévková lžíce Med včelí
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
100 g Sýr Ricotta
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 305 kcal
Kilojoule 1 277kJ
15% Sacharidy 54 g
8% Tuky 6 g
21% Sodík 429 mg
19% Bílkoviny 11 g

Hroznová bruschetta postup přípravy receptu:

1

Bagetu nakrájíme na plátky – velmi zešikma, aby byly plátky větší. Tyto plátky naskládáme na plech s pečícím papírem. Postříkáme olivovým olejem a pečeme 5-7 minut na 170 °C dozlatova.

2

Po upečení necháme vychladnout a potřeme česnekem (kdo nemá rád česnek, tento krok vynechá).

3

Bagety potřeme ricottou a ozdobíme hrozny, jejichž bobule přepůlíme. Zakapeme rozpuštěným medem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept