Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 65838
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Cibule
4 polévková lžíce Hořčice plnotučná
2 polévková lžíce Kečup ostrý
1 ks Paprika zelená
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Šunkový salám
4 ks Sýr Hermelín (Camember, Encián)

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 404 kcal
Kilojoule 1 691kJ
3% Sacharidy 10 g
37% Tuky 28 g
5% Sodík 100 mg
48% Bílkoviny 27 g

Pečený hermelín postup přípravy receptu:

1

Plech vyložíme pečicém papírem.

2

Hermelíny podélně rozkrojíme na 3 plátky jako dort. Cibuli, očištěnou papriku, rajčata a salám nakrájíme na tenká kolečka. Cibuli, papriku, rajčata a salám rozdělíme na osm částí.

3

Spodní díl hermelínu potřeme hořčicí, poklademe kolečky salámu, cibule papriky a rajčete. Osolíme a opepříme.

4

Přiklopíme druhým plátkem hermelínu, potřeme kečupem, poklademe plátky papriky, cibule, salámu a rajčete. Osolíme a opepříme.

5

Přiklopíme vrchní díl hermelínu, spíchneme párátky a klademe na plech.

6

V troubě předehřáté na 150 °C pečeme zhruba 7-10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept