Rybičková pomazánka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rybičková pomazánka
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 65921 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
4 krajíc | Chléb konzumní |
1 ks | Cibule |
1 polévková lžíce | Hořčice plnotučná |
100 g | Majonéza |
4 ks | Okurky nakládané |
2 ks | Sardinky v oleji |
3 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 11g |
---|---|
Cholesterol | 220,0mg |
Draslík | 176,5mg |
Vláknina | 9g |
Vitamín A | 861,8mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,3mg |
Vitamín E | 3,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Majonéza, Okurky nakládané, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Chléb konzumní, Hořčice plnotučná, Sardinky v oleji mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Rybičková pomazánka postup přípravy receptu:
1 | Z rybích konzerv vylijeme tuk a rybičky rozmačkáme v misce vidličkou. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, nadrobno nakrájené okurky, najemno nasekaná vejce (předem uvařená natvrdo), hořčici a nakonec vmícháme majonézu. |
2 | Vše dobře zamícháme a necháme vychladit. |
3 | Podáváme na čerstvém chlebu. |
Tuto pomazánku dělám každý týden