Jednoduchý recept

Pivovarská bašta

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Pivovarská bašta 5 1
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65930
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
100 ml Pivo světlé 12% 4,5% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
300 g Vepřová plec
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 504 kcal
Kilojoule 2 108kJ
3% Sacharidy 12 g
50% Tuky 37 g
15% Sodík 301 mg
49% Bílkoviny 28 g

Pivovarská bašta postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso nakrájíme na menší kostky, osolíme a opečeme v kastrolu na oleji s nasekanou cibulí. Potom dáme zapéct do vyhřáté trouby.

2

Po částečném změknutí masa přilijeme kečup, pivo, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. Vše dusíme doměkka. Ke konci dušení můžeme přidat nakrájené žampiony.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
sonizna
Pivovarská bašta
Podávala jsem s rýží - jídlo nenadchne, neurazí.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept