Jednoduchý recept

Vepřové kostky na paprice a zázvoru

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 65991
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 kávová lžička Paprika pálivá mletá
1 polévková lžíce Paprika sladká mletá
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1,5 kávová lžička Sůl
250 g Těstoviny Fusilli
600 g Vepřová plec
2 polévková lžíce Zátkova pšeničná mouka hladká
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 938 kcal
Kilojoule 3 925kJ
20% Sacharidy 73 g
66% Tuky 50 g
27% Sodík 538 mg
80% Bílkoviny 45 g

Vepřové kostky na paprice a zázvoru postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na jemno. Vepřové maso nakrájíme na kostky o velikosti cca 3 cm.

2

Ve velkém hrnci rozpustíme sádlo a opečeme na něm cibuli dosklovita. Přidáme nakrájené maso a zprudka osmahneme ze všech stran. Přidáme utřený česnek.

3

Přidáme obě mleté papriky a zázvor a promícháme. Poté přidáme i sójovou omáčku a mouku. Krátce osmahneme a zalijeme vodou tak, aby bylo všechno maso ponořené. Dusíme na mírném plameni 60 minut.

4

Mezitím uvaříme těstoviny podle návodu.

5

Maso osolíme podle chuti. Podáváme s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept