Jednoduchý recept

Salátová omáčka s vejcem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7110

Ingredience

2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 263 kcal
Kilojoule 1 098kJ
0% Sacharidy 1 g
34% Tuky 25 g
16% Sodík 314 mg
13% Bílkoviny 7 g

Salátová omáčka s vejcem postup přípravy receptu:

1

Olej s octem smícháme, osolíme a opepříme. Dobře promícháme.

2

Do základu prolisujeme žloutek z vejce uvařeného natvrdo a přidáme jemně nasekaný bílek.

3

Omáčku podáváme vychlazenou.

Poznámka

Vejce předem uvaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept