Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7435

Ingredience

200 g Chřest bílý
60 g Máslo čerstvé
100 g Sýr Ementál (Primátor)
1 kávová lžička Sůl
600 g Telecí kýta
0,5 dl Víno bílé
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 442 kcal
Kilojoule 1 848kJ
1% Sacharidy 3 g
36% Tuky 27 g
14% Sodík 290 mg
78% Bílkoviny 44 g

Telecí řízek Praha postup přípravy receptu:

1

Řízky z telecí kýty naklepeme, osolíme a opečeme na másle.

2

Vložíme je do ohnivzdorné mísy vymazané máslem, navrch položíme plátek šunky, hlavičky chřestu a nakonec plátek ementálu. Pomastíme máslem a zapečeme v troubě nebo na grilu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept