Jednoduchý recept

Skopové maso zadělávané s karotkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7454

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Karotka
1,5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
750 g Skopová plec
1 ks Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 583 kcal
Kilojoule 2 441kJ
5% Sacharidy 17 g
63% Tuky 47 g
4850% Sodík 97 g
37% Bílkoviny 21 g

Skopové maso zadělávané s karotkou postup přípravy receptu:

1

Očištěné maso nakrájíme na kostky.

2

Drobně rozkrájenou cibuli zpěníme na másle, vložíme k ní maso, osolíme, osmahneme, mírně podlijeme a dusíme téměř do měkka. Poté šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme a opět podlijeme. K masu přidáme karotku rozkrájenou na kostky nebo nudličky, dle potřeby osolíme, přikryjeme a necháme dodusit.

3

Pokrm podáváme velmi horký a na vyhřátých talířích.

4

Jako přílohu podáváme vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept