Recept

Okra s rajčaty a koriandrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 7502

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 ks Cibule
0,5 kávová lžička Cukr krupice
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
500 g Okra - Ibišek jedlý
60 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 138 kcal
Kilojoule 576kJ
3% Sacharidy 11 g
14% Tuky 10 g
7% Sodík 142 mg
4% Bílkoviny 3 g

Okra s rajčaty a koriandrem postup přípravy receptu:

1

Seřízneme tvrdou vnější část špičaté horní strany okry tak, abychom nepoškodili vnitřek.

2

Nakrájíme omytou a osušenou okurku na kousky.

3

V jedné vrstvě rozložíme na talíř a octem pokapeme.

4

Necháme uležet 20 minut.

5

Přidáme cukr, rajčata, sůl, bobkový list, pepř a koriandr. Promícháme a 35 minut dusíme.

6

Okru prohrábneme, vyjmeme bobkový list a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept