Jednoduchý recept

Skopové maso na jehle

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7546

Ingredience

Marináda
1 ks Citronová šťáva
1 ks Olej stolní
1 ks Pepř černý mletý
Skopové maso na jehle
3 ks Cibule
1 ks Játra tresčí v oleji
750 g Skopové kotlety
1 ks Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

144% Kalorie 2,846 kcal
Kilojoule 11 910kJ
4% Sacharidy 14 g
391% Tuky 293 g
4852% Sodík 97 g
65% Bílkoviny 37 g

Skopové maso na jehle postup přípravy receptu:

1

Očištěné maso naklepeme, nakrájíme na menší kousky a vložíme do marinády na 3 - 4 hodiny. K masu přidáme cibuli nakrájenou na plátky. Po uplynutí doby marinování maso navlékneme na jehlu střídavě s plátky cibule a opékáme na roštu či pánvi na každé straně cca pět minut.

2

Jako přílohy podáváme suchou rýži, kapii, okurku.

Poznámka

Pokud nemáme skopové kotlety, použijeme 600 g skopových řízků bez šlach.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept