Recept

Kuřecí stehna nadívaná hroznovým vínem a parmazánem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7795

Ingredience

8 ks Celer řapíkatý
120 g Hroznové víno
8 ks Kuřecí stehna
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 856 kcal
Kilojoule 3 582kJ
2% Sacharidy 8 g
73% Tuky 55 g
31% Sodík 623 mg
138% Bílkoviny 78 g

Kuřecí stehna nadívaná hroznovým vínem a parmazánem postup přípravy receptu:

1

Lístky celeru nasekáme a smícháme se strouhaným parmazánem.

2

Kuřecí stehna vykostíme tak, aniž bychom porušili celistvost masa. Do každého vložíme 3 kuličky hroznového vína a sýrovou směs.

3

Pečící papír namočíme, vyždímáme a vyložíme jím zapékací mísu tak, aby přečníval po stranách. Vložíme maso, přidáme zbytek hroznového vína, zalijeme olejem, ochutíme solí a pepřem. Zabalíme do papíru a pečeme v troubě předehřáté na 185C.

4

Po 20min papír otevřeme a pečeme dalších 15min dozlatova.

5

Stehna podáváme s pečeným vínem, přelitá vypečenou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept