Kuřecí salát s hráškem a fazolkami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kuřecí salát s hráškem a fazolkami
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 7974 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
1 ks | Cibule |
1 špetka | Cukr krupice |
150 g | Fazolové lusky zelené |
150 g | Hrášek |
1 kávová lžička | Křen |
300 g | Kuře |
1 kávová lžička | Ocet vinný |
2 polévková lžíce | Olej stolní |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 44g |
---|---|
Cholesterol | 232,3mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 27g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 97,6mg |
Vitamín E | 1,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 6,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Cukr krupice, Fazolové lusky zelené, Hrášek, Křen, Kuře, Ocet vinný, Olej stolní, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kuřecí salát s hráškem a fazolkami postup přípravy receptu:
1 | Pečené nebo vařené kuřecí maso nakrájíme na kostičky, smícháme s vařeným zeleným hráškem, překrojenými fazolkami a jemně |
2 | nakrájenou cibulí. |
3 | Zakapeme zálivkou z oleje, cukru, soli, pepře a octa. |
4 | Dobře promícháme, před podáváním posypeme strouhaným křenem. |
Poznámka
Ocet můžeme nahradit citrónovu šťávou.