Jednoduchý recept

Vepřové kari

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8074

Ingredience

100 g Cibule
2 polévková lžíce Kari pasta
6 polévková lžíce Olej sezamový
1 polévková lžíce Omáčka švestková
2 polévková lžíce Oříšky piniové
600 g Vepřová kýta
125 ml Vývar zeleninový
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 500 kcal
Kilojoule 2 093kJ
2% Sacharidy 8 g
51% Tuky 38 g
12% Sodík 239 mg
54% Bílkoviny 31 g

Vepřové kari postup přípravy receptu:

1

Maso nejprve omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky.

2

Ve woku rozpálíme olej a maso za stálého míchání zprudka orestujeme. Poté vyjmeme a uchováme horké.

3

Do woku vložíme nakrájenou cibuli a česnek, zalijeme vývarem, přidáme kari pastu a švestkovou omáčku. Zvolna 2-3min povaříme.

4

Vložíme zpět maso a dusíme dalších cca 6-7min.

5

Kari rozdělíme na talíře, posypeme nasucho opraženými piniovými oříšky a podáváme.

Poznámka

Použijeme vykoštěnou vepřovou kotletu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept