Jednoduchý recept

Jablka smažená v těstíčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8114

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Cukr skořicový
3 ks Jablka
6 polévková lžíce Mouka pšeničná celozrnná
4 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
2 polévková lžíce Sezam - semena
6 polévková lžíce Sirup javorový
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 233 kcal
Kilojoule 975kJ
11% Sacharidy 39 g
10% Tuky 8 g
5% Sodík 102 mg
10% Bílkoviny 5 g

Jablka smažená v těstíčku postup přípravy receptu:

1

Jablka oloupeme, odstraníme jadřince, nakrájíme na cca 2cm silné plátky a pokapeme citronovou šťávou. Posypeme skořicovým cukrem a necháme několik minut odležet.

2

Na těstíčko smícháme mouku s vejci, solí a sezamovými semínky.

3

Ve woku rozpálíme olej, jablka protáhneme těstíčkem a dozlatova osmažíme.

4

Ihned podáváme s javorovým sirupem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept