Jednoduchý recept

Svíčkové plátky Ometepe

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8230

Ingredience

2 ks Cibule
500 g Hovězí svíčková
2 kávová lžička Káva instantní
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej stolní
250 ml Smetana 12% (konzumní)
50 g Sýr balkánský
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 679 kcal
Kilojoule 2 840kJ
5% Sacharidy 19 g
36% Tuky 27 g
27% Sodík 540 mg
114% Bílkoviny 64 g

Svíčkové plátky Ometepe postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme, nakrájíme a jednotlivé medailonky ochutíme solí a obalíme v mouce.

2

V pánvi rozpálíme olej a orestujeme na něm oloupanou cibuli. Těsně před zhnědnutím na cibuli rozložíme maso a po obou stranách opečeme. Medailonky rozložíme na talíře a uchováme teplé.

3

Do výpeku v pánvi nalijeme smetanu, přidáme nastrouhaný sýr, nasypeme kávu a krátce povaříme.

4

Maso přelijeme omáčkou a podáváme.

Poznámka

Jako přílohu můžeme použít např. grilovanou zeleninu nebo restované žampiony na másle s pórkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept