Jednoduchý recept

Bezinková kaše

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 839

Ingredience

1000 g Bezinky
1 dl Mléko polotučné
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Perník
1 špetka Skořice mletá

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 214 kcal
Kilojoule 896kJ
14% Sacharidy 51 g
2% Tuky 2 g
1% Sodík 15 mg
5% Bílkoviny 3 g

Bezinková kaše postup přípravy receptu:

1

Bezinky necháme uležet 1 - 2 dny.

2

Pak je otrháme ze stopek a rozvaříme. Přecedíme je a šťávu opět vaříme. Přidáme mléko, cukr dle chuti, skořici, zahustíme moukou a nastrouhaným perníkem. Omastíme máslem.

3

Jakmile vše zhoustne na kaši, nalijeme ji do talířů.

4

Podáváme s chlebem, který namáčíme do kaše.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept