Recept

Zelí nakyselo v pikantním nálevu

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 8449

Ingredience

1 ks Chilli paprička
1 polévková lžíce Cukr třtinový
2 polévková lžíce Ocet rýžový
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Olej sezamový
1 polévková lžíce Omáčka sójová
12 ks Pepř sečuánský
1 kávová lžička Sůl
450 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 808 kcal
Kilojoule 3 382kJ
2% Sacharidy 8 g
117% Tuky 88 g
8% Sodík 168 mg
2% Bílkoviny 1 g

Zelí nakyselo v pikantním nálevu postup přípravy receptu:

1

Zelné listy nakrájíme na malé kousky asi 1 x 2.5 cm.Na pánvi rozehřejeme olej a přidáme chilli papričky a červený pepř,Chvíli restujeme a přidáme zelí a asi 2 minuty restujeme.Ochutíme solí a cukrem a ještě asi minutu restujeme.Nakonec přidáme sezamový olej,sojovou omáčku a ocet.Dobře promícháme a můžeme podávat.

Poznámka

Chilli papričky přidáme podle toho jak je máme rádi.Zelí použijeme bílé nebo zelené.Pozor sezamového oleje jen několik kapek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz