Jednoduchý recept

Králík pečený s česnekem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8491

Ingredience

1 ks Cibule
1 kg Králičí maso
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1,5 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 ks Nové koření celé
5 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 540 kcal
Kilojoule 2 259kJ
10% Sacharidy 36 g
29% Tuky 22 g
16% Sodík 320 mg
100% Bílkoviny 56 g

Králík pečený s česnekem postup přípravy receptu:

1

Česnek utřeme se solí a potřeme jím odblaněného králíka. Drobně rozkrájenou cibuli necháme zesklovatět na másle, vložíme na ni připraveného králíka. Přidáme koření, mírně podlijeme a dusíme do poloměkka. Následně sundáme poklici a králíka dáme zčervenat do rozehřáté trouby.

2

Šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vývarem a mírně povaříme.

Poznámka

Jako přílohy podáváme bramborové knedlíky a saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept