Jednoduchý recept

Předkrm z rybího filé

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 8532

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
4 ks Filé z aljašské tresky
0,5 ks Jogurt bílý
1 kávová lžička Křen
1 ks Majolka
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 578 kcal
Kilojoule 2 420kJ
1% Sacharidy 2 g
73% Tuky 55 g
3% Sodík 64 mg
35% Bílkoviny 19 g

Předkrm z rybího filé postup přípravy receptu:

1

Osolené filé osmažíme z obou stran na oleji.

2

Necháme vychladnout. Majolku smícháme s jogurtem, solí, strouhaným křenem, cukrem, citrónovou šťávou a nalijeme na porce filé.

Poznámka

Křen dáme dle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept