Jednoduchý recept

Pestrá pánev

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (20%)
ID receptu: 8773

Ingredience

1 ks Cibule
800 g Fazole bílé sterilované
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Párky jemné
1 kávová lžička Sůl
200 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 515 kcal
Kilojoule 2 155kJ
13% Sacharidy 47 g
36% Tuky 27 g
12% Sodík 245 mg
40% Bílkoviny 22 g

Pestrá pánev postup přípravy receptu:

1

Párky nakrájíme našikmo, cibuli nasekáme na kolečka a obojí opékáme na pánvi na rozehřátém oleji asi 5 minut.

2

Fazole scedíme, propláchneme je studenou vodou a necháme okapat. Přidáme je na pánev k párkům a dusíme, občas zamícháme. Vmícháme kysanou smetanu, promícháme a ještě chvíli povaříme.

3

Směs posypeme sekanou petrželkou a podáváme s černým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept