Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9061

Ingredience

40 g Cukr krupice
40 g Džem rybízový
4 ks Jablka
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Mouka pšeničná hrubá
1 ks Vaječný bílek slepičí
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 464 kcal
Kilojoule 1 943kJ
29% Sacharidy 103 g
7% Tuky 5 g
2% Sodík 45 mg
14% Bílkoviny 8 g

Korytnická jablka postup přípravy receptu:

1

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a necháme je chvilku podusit.

2

Otvory po jádřincích vyplníme džemem a jablka urovnáme do vymaštěné a vysypané formy. Zalijeme je piškotovým těstem připraveným z mouky, cukru, žloutku a sněhu z bílku.

3

Pečeme ve vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept