Rajčata zapečená na grilu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rajčata zapečená na grilu
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 9063 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
20 g | Máslo čerstvé |
5 g | Petržel - nať |
4 ks | Rajčata |
30 g | Sýr Eidam cihla 40% |
Nutriční hodnoty jedné porce
8% Kalorie 152 kcal
Kilojoule 634kJ
2% Sacharidy 7 g
16% Tuky 12 g
0% Sodík 9 mg
10% Bílkoviny 6 g
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 22,5mg |
Draslík | 399,6mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 25,0mg |
Vitamín E | 0,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 11,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Rajčata mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Petržel - nať, Sýr Eidam cihla 40% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Rajčata zapečená na grilu postup přípravy receptu:
1 | Omytá rajčata nakrájíme na plátky a narovnáme je na ohnivzdornou mísu vymazanou máslem. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem a pokapeme zbylým máslem. |
2 | Pokrm ugrilujeme nebo opečeme v troubě. Zdobíme snítkou petrželky. |
Děláme podobné