Filé s kečupem v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Filé s kečupem v alobalu
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 9079 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
300 g | Filé z aljašské tresky |
40 g | Kečup |
10 g | Máslo čerstvé |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
9% Kalorie 173 kcal
Kilojoule 722kJ
1% Sacharidy 5 g
6% Tuky 5 g
6% Sodík 116 mg
48% Bílkoviny 27 g
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 66,0mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 6,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé z aljašské tresky, Kečup, Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Filé s kečupem v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Porce filé osolíme a vložíme do vymazaného alobalu. Maso potřeme kečupem, dobře zabalíme alobal a dáme na plech do trouby péci. |
2 | Podáváme s bramborovou kaší. |