Recept

Hovězí plátek se sýrovým sněhem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 9118

Ingredience

200 g Hovězí maso zadní
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
5 g Pažitka
20 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 259 kcal
Kilojoule 1 082kJ
1% Sacharidy 4 g
20% Tuky 15 g
14% Sodík 278 mg
48% Bílkoviny 27 g

Hovězí plátek se sýrovým sněhem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme a nasucho opečeme. Podlijeme a dusíme doměkka.

2

Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme. Nakonec přidáme kousek másla.

3

Vychladlé plátky vložíme do vymazaného pekáčku a navršíme na ně pevný sníh z bílků smíchaný s nastrouhaným sýrem.

4

Dáme zapéci do trouby. Při podávání posypeme pokrm nasekanou pažitkou a přidáme šťávu z masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept