Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 9172

Ingredience

120 g Cibule
400 g Hovězí roštěnka níz. peč.
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Okurky nakládané
5 špetka Pepř černý mletý
12 g Sardelová pasta
50 g Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
80 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 384 kcal
Kilojoule 1 608kJ
2% Sacharidy 8 g
38% Tuky 29 g
17% Sodík 336 mg
40% Bílkoviny 22 g

Vodňanská roštěná postup přípravy receptu:

1

Naklepeme plátky roštěnky, nařízneme okrajové blány, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na sádle.

2

Pak je vyjmeme, osmahneme na sádle najemno nakrájenou cibuli a vložíme k ní opečené roštěnky.

3

Podlijeme vývarem a dusíme doměkka.

4

Poté roštěnky opět vyndáme, šťávu necháme vysmahnout na tuk, poprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem a povaříme.

5

Provařenou šťávu přecedíme, přidáme nadrobno nakrájené žampiony, které jsme předem podusili na sádle, sardelovou pastu, podušenou cibuli nakrájenou na kolečka a nakrájené okurky na nudličky.

6

Opět znovu povaříme.

7

K příloze podáváme houskové knedlíky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept