Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 9244

Ingredience

1 ks Cibule
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
200 g Rýže loupaná
400 g Skopová kýta
40 g Sádlo škvařené
4 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 491 kcal
Kilojoule 2 055kJ
12% Sacharidy 44 g
33% Tuky 25 g
10% Sodík 206 mg
37% Bílkoviny 21 g

Pilaf ze skopového masa postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme nadrobno cibuli a zpěníme s mletou paprikou na rozehřátém sádle v pekáčku.

2

Přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme, mírně podlijeme horkou vodou a vložíme do trouby dusit.

3

Když je maso téměř měkké přidáme přebranou propláchnutou a spařenou rýži, podlijeme asi dvojnásobkem vody a dodusíme, až maso i rýže změknou.

4

Potom vmícháme do pokrmu strouhaný sýr.

5

Podáváme se salátem, případně i s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept