Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9305

Ingredience

250 ml Hovězí vývar základní
20 g Máslo čerstvé
1 ks Okurky
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl
200 g Telecí plec

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 229 kcal
Kilojoule 959kJ
2% Sacharidy 7 g
15% Tuky 12 g
27% Sodík 546 mg
43% Bílkoviny 24 g

Telecí ražniči postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky a střídavě s omytými, nakrájenými rajčaty a omytou, nakrájenou salátovou okurkou napichujeme na jehlu.

2

Ražniči osolíme, opečeme po všech stranách na másle, podlijeme vývarem a dusíme. (Pokrm můžeme také upravit na grilu - ražniči před úpravou potřeme rozpuštěným máslem).

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept