Jednoduchý recept

Mandlové trubičky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9351

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr krupice
60 g Mandle
60 g Smetana 33% (šlehačka)
4 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 122 kcal
Kilojoule 511kJ
2% Sacharidy 8 g
11% Tuky 8 g
2% Sodík 44 mg
9% Bílkoviny 5 g

Mandlové trubičky postup přípravy receptu:

1

Z bílků ušleháme pevný sníh, vmícháme nastrouhané mandle a osladíme.

2

Pečící papír na plechu vymažeme máslem a vysypeme moukou. V tenké vrstvě rozetřeme těsto. Pečeme v mírně vyhřáté troubě.

3

Upečené, ještě teplé těsto nakrájíme na proužky a svineme je přes vařečku do tvaru trubiček.

4

Vychladlé plníme ušlehanou smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept