Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 9438

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Fazolové lusky zelené
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Pažitka
1 dl Smetana 33% (šlehačka)
50 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
40 g Tuk
1 ks Vaječný žloutek slepičí
1250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

62% Kalorie 1,219 kcal
Kilojoule 5 100kJ
18% Sacharidy 65 g
125% Tuky 94 g
19% Sodík 379 mg
58% Bílkoviny 33 g

Fazolková postup přípravy receptu:

1

Fazolky očistíme, zbavíme vláken, nakrájíme na kousky a uvaříme ve slané vodě. Z poloviny tuku a z poloviny mouky připravíme zlatavou jíšku, zředíme trochou vývaru, přidáme k fazolkám a povaříme.

2

Těsně před dovařením přidáme do polévky cibuli nakrájenou najemno a osmahnutou na tuku. Do hotové polévky zašleháme smetanu se žloutkem.

3

Již nevaříme, jen prohřejeme.

4

Při podávání posypeme každou porci strouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept