Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9452

Ingredience

5 g Celer - nať
20 g Cibule
300 g Filé z aljašské tresky
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Olej stolní
5 g Petržel - nať
60 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 241 kcal
Kilojoule 1 008kJ
2% Sacharidy 8 g
14% Tuky 11 g
10% Sodík 197 mg
50% Bílkoviny 28 g

Obložené filé postup přípravy receptu:

1

Porce filé osolíme a lehce obalíme v mouce. Pečeme na oleji po každé straně asi 8 minut.

2

Oloupanou cibuli a česnek jemně nakrájíme, osmažíme na oleji a přidáme omytá, nakrájená rajčata a natě. Necháme na ohni asi 2-3 minuty a ihned obkládáme opečené filé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept