Paprikové lusky plněné houbami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 60 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Paprikové lusky plněné houbami
Celkový čas: | 60 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 40 minut |
Autor: | svisla |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 9532 |
Kategorie: | Zelenina |
Ingredience
20 g | Cibule |
1 špetka | Kmín celý |
10 g | Máslo čerstvé |
10 g | Olej stolní |
4 ks | Paprikové lusky čerstvé |
1 špetka | Sůl |
2 ks | Vejce slepičí |
100 g | Žampiony čerstvé |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 12g |
---|---|
Cholesterol | 254,1mg |
Draslík | 535,9mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,9mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 131,9mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 7,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Kmín celý, Olej stolní, Paprikové lusky čerstvé, Sůl, Vejce slepičí, Žampiony čerstvé mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Paprikové lusky plněné houbami postup přípravy receptu:
1 | Očištěné, na plátky nakrájené žampiony dáme na zpěněnou cibuli, osolíme, okmínujeme, mírně podlijeme a dusíme doměkka. |
2 | K houbám přidáme vejce a necháme srazit. Nádivkou naplníme omyté papriky, vyrovnáme je do vymazané zapékací mísy, mírně podlijeme a dusíme doměkka. |