Recept

Paprikové lusky plněné houbami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9532

Ingredience

20 g Cibule
1 špetka Kmín celý
10 g Máslo čerstvé
10 g Olej stolní
4 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 221 kcal
Kilojoule 923kJ
3% Sacharidy 12 g
21% Tuky 16 g
10% Sodík 202 mg
18% Bílkoviny 10 g

Paprikové lusky plněné houbami postup přípravy receptu:

1

Očištěné, na plátky nakrájené žampiony dáme na zpěněnou cibuli, osolíme, okmínujeme, mírně podlijeme a dusíme doměkka.

2

K houbám přidáme vejce a necháme srazit. Nádivkou naplníme omyté papriky, vyrovnáme je do vymazané zapékací mísy, mírně podlijeme a dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept